Svatební,čtvercový,patrový a postup na výrobu gerber a frézie.

Potřebné ingredience
Mramorový korpus,kofila krém,máslovo pudinkový krém,mandarinky,jahody,potaženo a kyti s K2.
Postup přípravy
Hlavně že byli všichni včetně nevěsty spokojení,tak jsem si oddychla.

Patažené a ozdobené kleštičkami spodní patro.
Kofila krém a mandarinky.

Další patro,máslová krém s pudinkem a jahody.
Aby držel,tak jsem ho zpevnila špejlemy.

Calý dortík pohromadě.
Další patro zase Kofila krém a mandarinky.

Oblemovaný oranžovou páskou, dozdobenou lištou.

...

Gerberky,frétie a 3žluté tulipánky,tak takovou měla nevěsta kytici.

...

Ze zadu.

...

Výroba gerberek.

Vykrojené po dvou dané na sebe a s malé kyti zase dvě na sebe.

...

...

Střed z hnědé kuličky nastříhané nůžkami.

Hotovo.

Frízie.Nejdříve kuličky,ať jsou stejně velké.

Kosticí důlek dovnitř.

Nastříhat nůžkami.

Ztenčit a vytvarovat kosticí lístky.

Hotovo.

Nachystané pestíky.

Hotové frézie,nakonec jsem použila na dort jenom dvě.
Poupátka jsou jenom válečky narýhované kosticí.

...

Den před odevzdáním dortu jsem se dozvěděla,že v kytici budou i tulipánky,tak hurá na ně.

Listy k tulipánům.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
























































































![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)
![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)







































































































